TEBA

Türkmenlerden dev proje: KOD

MAGAZİN

Senaryosuyla merak uyandıran aksiyon ve dram konulu yeni Türkmen dizisi, ekranları sarsmaya geliyor.

Dizinin öykü, senaryo ve müziğinde imzası bulunan sanatçı Ali Öztürk, proje hakkında TEBA Magazin’e bilgi verdi.

 

 

Öyküsü başarılı sanatçı Ali Öztürk ile ünlü yönetmen Ali Akay’a ait aksiyon ve dram konulu yeni Türkmen dizisi “Kod” ekranlarla buluşmaya hazırlanıyor.

 

 

Senaryosunu Ali Öztürk’ün kaleme aldığı projenin görüntü yönetmenliğini Ali Akay üstlenirken, dizinin yönetmenlik koltuğunda Ahmet Sarıkahya oturacak. Henüz bir yapım şirketiyle anlaşılmayan projenin dizi müziği ise Ali ve Mustafa Öztürk kardeşlerin yönettiği Sanat Stüyo imzası taşıyor.

 

 

Aralarında birçok ünlü ismin yanı sıra ilk kez ekran deneyimi yaşayacak oyuncuların bulunduğu set kadrosu ise gizemini korumaya devam ediyor.

 

 

Peki dizinin konusu nedir?

 

Aksiyon ve dram konulu dizinin öyküsü gerçek olaylardan yola çıkarak hayallerin doruklarını zorluyor. Senaryoda, üç Türkmen doktorun ürettiği elektronik ilacın gizliliği ortaya çıktıktan sonra olaylar boy gösteriyor. Hadiseler doktorlardan birinin oğlunu ölüme götürecek kadar büyüyor. Başrol karakteri Umut, hekesin umudu olup insanlığı kurtarmaya yemin ederek karanlık güçlerle ucu bucağı belli olmayan bir savaşa giriyor. Ölüm kalım mücadelesi veren başrol karakterine gizli bir Türkmen teşkilatı üyesi silah arkadaşı oluyor ve bu can pazarında omuz omuza savaşıyorlar.

 

 

Çekimleri devam eden ve oyuncu kadrosu gizli tutulan dizinin yayın tarihi ise henüz belli değil.

 

 

Haber: Aslı Küzecioğlu

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.