TEBA

Türkmen gencin elektronik müzik aşkı

MAGAZİN

Çalışmalarıyla dikkat çeken Türkmen genç Yıldırım, az bilinen bir müzik türüyle uğraşarak hayallerinin peşinden koşuyor.

Elektronik müzik üreticisi Yıldırım (Yildirim S.H.), hayalleri, yaptığı müzik ve hayatına ilişkin konular hakkında TEBA Magazin’in sorularını yanıtladı.

Kerkük’te doğup büyüyen ve üniversite eğitimini orada tamamlayan başarılı müzisyen, yüksek lisansını Türkiye’de yapmış. Yaşamını Ankara’da sürdüren ve ortaokuldan beri müzikle ilgilenen Yıldırım, seneler geçtikçe elektronik müziği benimsediğini ve bu yöndeki yeteneklerini geliştirdiğini dile getirdi.

Uzun zamandır elektronik dance müzik üreten 29 yaşındaki müzisyen, Future Rave Music, EM, House Music ve Sinematik Müzik tarzlarını kendine yakın gördüğünü ifade etti.

 

‘Festivallerle görüşme içerisindeyim’

 

Genç müzik üreticisi, elektronik müzik alanında kendini geliştimek için çalışmaya devam ediyor.

Müzik alanındaki hedeflerinden bahseden Yıldırım, şu ifadeleri kullandı:

“Yeni nesil müziklerin gelişmesinde katkıda bulunmak ve tarz açısından Future Rave türü müziklerde kendime has tarzımı yansıtmak istiyorum. Şimdiki hedefim ise TomorrowLand, Goa ve İbiza gibi yerlerdeki büyük sahnelerde performans sergilemek. Hatta 2022 Goa Festivali ile ilgili organizasyonlarla görüşmelerim devam ediyor.”

Deneyimli müzisyen, müziğin yanı sıra ticaretle de ilgileniyor. Kendine ait ticaret şirketi olan Yıldırım, işinde oldukça başarılı.

 

 

‘İnsan hayalleri ve hedefleri için fedakarlık yapabilmeli’

 

Kendisine sorulan “hayal ve hedefleri için konum, ortam ve meslek gibi alışkanlıklarını değiştirmeye göze alır mısın?” sorusuna ise Yıldırım, şu yanıtı verdi:

“Hayallerin ve hedeflerin gerçekleştirilmesi için kimi zaman konumun kimi zaman da ortamın değiştirilmesi gerekmektedir.”

Haber: Aslı Küzecioğlu 

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.