TEBA

TMT’nin anlamlı projesi yayında

MAGAZİN

Türkmen Milli Takımı’nın (TMT) “Baba Gürgür Marşı” klibiyle birlikte yayınlandı.

Uzun zamandır çalışmaları devam eden proje, Sanat Stüdyo imzasıyla müzikseverlerin beğenisine sunuldu.

Sözü usta şair ve yazar Salah Nevres’e, bestesi de geçtiğimiz yıl hayata gözlerini yuman usta sanatçı Hüseyin Bahattin Öztürk’e ait olan marş için hazırlanan proje, seneler sonra hayata geçirildi. Kerkük’ün simgelerinden biri olan Gürgür Baba adına hazırlanan marş, TMT’nin uzun bir aranın ardından yayınladığı ilk çalışma oldu.

 

 

Birçok sevilen ismin bir araya gelerek hazırladığı proje, dün akşam İhab Necat yönetmenliğinde çekilen klibiyle birlikte yayınlandı.

Projede Mustafa Can, Ali Öztürk, Cüneyt Erkan, Ümit Can, Vesim Koçak ve Memet Talip gibi sevilen ses sanatçıları yer aldı.

 

Çalışmanın aranjesini de başarılı müzisyen ve ses mühendisi Mustafa Öztürk ile Erdinç Karakaya yaptı. 

 

 

Klipte de özel isimler var

Marşın klibinde de birçok isim yer aldı.

 

 

Akay Production imzalı klipte, Cengiz Elattar, Ersan Hilmi, Orhan Bayraktar ve Abdullah Çatalcalı da oyuncu olarak boy gösterdi.

 

 

Öte yandan TMT üyeleri Celal Vendi ve Yılmaz Erol başta olmak üzere, Halil Karagöz, İmat Yalnız, Fazıl Kebapçı, Müeyyet Beyoğlu, Sinan Beyatlı, Mehmet Kuşçuzade ve Hüseyin Ali Galip de klipte yer aldı.

 

 

Senaryosu ve klipteki detaylarıyla da dikkat çeken proje, Hüseyin Bahattin Öztürk’e ithafen vefatının 1. yıl dönümünde yayınlandı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.