TEBA

TEBA’da dolu dolu bir yılbaşı

MAGAZİN

TEBA’nın Yılbaşı Özel Programı renkli anlara sahne oldu.

TEBA Medya Grubu, Yılbaşı Özel Programı ile yeni yıla damgasını vurdu. Ellinin üzerinde hediye dağıtılan gecede TEBA, eşsiz müzik programıyla da 2023’e dolu dolu bir giriş yaptı.

Yeni yılda birbirinden özel hediyeleri çekilişle dağıtan TEBA, Gezen Şef’in özel menüsünün yanı sıra, Türkmen müziğinin sevilen isimlerinin konseriyle de izleyenleri ekrana kilitledi.

Yılbaşı geleneği çekilişte 55 hediye!

Özellikle çekilişle dağıtılan hediyelerin adeta gelenek haline geldiği yılbaşında, TEBA da bu geleneğe dahil oldu ve takipçilerine 55 hediye dağıttı.

Çekilişin şanslı isimleri, kozmetik, bakım, sağlık ve teknoloji alanlarında birbirinden güzel hediyelerin sahibi oldu.

Gezen Şef’in özel menüsü

TEBA’nın sevilen yemek programı Gezen Şef’in sunucusu Şef Felah, kendine özel menüsüyle izleyenlerin karşısına çıktı.

Türkmeneli’yi gezerek yöresel ve özel tarifleriyle farklı tatları servis eden Şef Felah, yılbaşında da enfes tatların yer aldığı sofrasıyla adından söz ettirdi.

Muhteşem bir orkestra eşliğinde müzik şöleni

TEBA ayrıca eşsiz bir müzik şölenine de sahne oldu.

Türkmen sanatının sevilen isimleri Yunus Tütüncü, Hawar Bazirgan ve Murat Yaşar Mışko, birbirinden güzel şarkı, şiir ve hoyratları seslendirerek izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.

Murat Yaşar’ın sunumuyla başlayan program, keyifli sohbetlerin yanı sıra, uzun yıllardır birlikte olan 3 dostun espri ve bilmeceleriyle de eğlenceli dakikalara sahne oldu.

Tütüncü Avrupa turnesine çıkıyor

Programa muhteşem şarkı ve hoyratlarıyla damgasını vuran ünlü sanatçı Yunus Tütüncü, yakında Avrupa turnesine çıkacağını açıkladı.

Son olarak söz-müziği kendisine ait “Layla Balam” teklisini piyasaya süren ve Erbil için hazırladığı özel projesini yakında klibiyle paylaşmayı planlayan Tütüncü, konserlerine de devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda canlı müzik sahnelerinden uzaklaştığını duyuran ünlü sanatçı, Avrupa’da sevenleriyle buluşacak.

Tütüncü ayrıca, yeni yıl için yepyeni bir kitap hazırladığını da sözlerine ekledi.

Bazirgan yeni şarkısını da okudu

Başarılı şarkıcı Hawar Bazirgan, haftalar önce klibiyle birlikte yayınladığı “Daroy” adlı Kürtçe teklisinin kısa bir bölümünü de programda seslendirdi.

Şarkıyı uzun zamandır yayınlamayı beklediğini ifade eden Bazirgan, çalışmasını ancak 20 yıl sonra hazırlayabildiğini söyleyerek hikayesini anlattı.

Şarkı ve hoyratlar birbiriyle yarıştı

Ünlü isimler, seslendirdiği Türkmence, Arapça ve Kürtçe şarkılar başta olmak üzere, okudukları hoyratlarla da dikkat çekti.

Başarılı sanatçılar ayrıca, son dönemde hoyrat atışmalarının oluşturduğu çirkin polemiklere de değindi. Bu polemikleri onaylamadığını ifade eden Yunus Tütüncü, “Bu tip tartışmalar sanatı kötü yönde etkiliyor. Ancak ne olursa olsun ben asla atışmadan çekinmem.” diyerek de iddiasını ortaya koydu.

Erbil’in ünlü isimleri, yeni yıl dileklerini paylaştıktan sonra, birlikte okudukları şarkılarla izleyicilere veda etti.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.