TEBA

“Sosyal medyada olaylar abartılıyor”

MAGAZİN

Genç şarkıcı Mustafa Kalalı, eğlence etkinliklerinde yapılan hoyrat atışmalarının sosyal medyaya yanlış yansıtıldığını söyledi.

Son dönemlerde özellikle eğlence organizasyonlarındaki hoyrat atışmalarıyla sık sık gündeme gelen şarkıcı Mustafa Kalalı, TEBA FM’de yayınlanan Bizim Stüdyo programında Merve Kalayı’nın konuğu oldu.

“Ayrılma Mennen” teklisinin ardından yeni çalışmalara ara veren Kalalı, eğlence etkinliklerindeki olaylar hakkında açıklamalar yaptı. Kalalı, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Kimi zaman hoyrat atışmalarında ortalığın kızıştığı oluyor ve bazı sosyal medya sayfaları o olayları kötü amaçlı yorumlarla paylaşarak olayı yanlış yansıtıyorlar. Kimse sanatçıların birbiriyle güçlü ve eğlenceli atışmalarını örnek göstermiyor, hepsi kaos peşinden koşuyor. Bu da sanatçıları kötü etkiliyor ve hakkımızda kötü yorumlara sebep oluyor.”

Küçük yaşlarda sanata ilgi duymaya başladığını ve bu işi sevdiği için yapmaya devam ettiğini vurgulayan 32 yaşındaki şarkıcı, ileriye dönük birçok çalışmasının olduğu müjdesini paylaştı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.