TEBA

“Sanatımızı ilerletemiyoruz”

MAGAZİN

Sevilen şarkıcı Sinan Şehit, son klibine gelen tepkilere cevap verdi.

“Nefesim”, “Yarım” ve “Hastane Şişeleri” gibi çalışmalarıyla müzikseverlerin beğenisini toplayan başarılı şarkıcı Sinan Şehit, TEBA FM’de Merve Kalayı’nın Bizim Stüdyo programına konuk oldu.

Son olarak piyasaya sürdüğü “Nefesim” adlı teklisi hakkında konuşan Şehit, çalışmasının klibine çok eleştiri aldığını söyledi. Bu gibi eleştirilerin etkisinde kalındığı sürece sanatı ileriye taşımanın zor olacağına dikkat çeken şarkıcı, şu ifadeleri kullandı:

“Klip çekimleri ardından bazı sahneleri kaldırmak zorunda kaldım, buna rağmen eleştirilerin ardı arkası kesilmedi. Türkmen müziğinin ilerleyememesinden yakınan kimseler, biz geliştirmeye çalıştığımızda da gereksiz eleştiride bulunuyor. Oysa Türkiye’de veya Avrupa’da çok faklı çalışma ve kliplere imza atılıyor. Ne yazık ki bu tip görüşler bizi daha aşağı çekiyor.”

Sinan Şehit, sözü Abdülkadir Dayla, bestesi Mazin Kasapoğlu ve aranjesi Ali İnceparmak’a ait Voice Studio imzalı “Nefesim” adlı teklisini, Ali Alsabagh yönetmenliğinde çektiği kliple birlikte KRK Medya etiketiyle yayınlamıştı.

 

 

Yeni şarkı yolda

Başarılı şarkıcı ayrıca, sözleri Ali Falah’a ait yeni bir çalışma hazırladığını ve yakında dinleyicileriyle paylaşacağını dile getirdi.

Programın tamamını aşağıdaki linke tıklayarak izleyebilirsiniz: 

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.