TEBA

Projem var dedi, detay vermedi!

MAGAZİN

Başarılı müzisyen ve besteci Sinan Beyatlı, yakında yeni enstrümantal çalışmasını müzikseverlerin beğenisine sunacağını söyledi.

Birçok sevilen eserde bağlama çalarak isminden söz ettiren Sinan Beyatlı, TEBA Magazin’e çok özel açıklamalarda bulundu.

Genç yaşta müziğe gönül verip bağlama çalmaya başlayan Beyatlı, kimi projelerde yer alarak kariyerine ilk adımlarını atmaya başladı. Başarılı müzisyen, “1998’de bir hocamın yardım ve desteğiyle bağlama çalmaya başladım. Zamanla birçok şarkı, marş ve ilahi eserlerde de yer aldım.” diyerek müzik yolculuğundan söz etti.

 

 

 

Hilal İlahi Grubu’nun piyasaya sürdüğü ve 9 eserden oluşan albümle birlikte ilk albümünü yayınlayan Sinan Beyatlı, bestekar kimliğinden bahsederek, “2016 senesinde Hilal İlahi Grubu’nu kurduk ve bir albüm yaptık. Bu albümde yer alan ‘Bir Zavallı Bendeyim’ eserini bestelemek de bana kısmet oldu.” diye konuştu.

Müzik alanında yaptığı çalışmaların yanı sıra bir petrol şirketinde finans müdürü olarak çalışan Beyatlı, “Ben Yoruldum Hayat” adlı eseri cover yaptığı ve Ahlami Studio imzasıyla çektiği klibiyle birlikte yayınladığı çalışmasıyla da dikkatleri üzerine çekmişti.

 

 

 

Bağlama ve klavye çalan 37 yaşındaki müzisyen, “Ud, gitar ve kanun da çalabiliyorum ancak pek profesyonel olduğum söylenemez. Tabii müzik büyük bir dünya ve bu alanda gelişmenin sınırı yok. Biz daha yolun başındayız.” İfadelerini kullandı.

İleriye dönük çalışmaları hakkında da konuşan Sinan Beyatlı, “Yeni bir enstrümantal eser üzerinde çalışıyoruz. Şimdilik detayları sürpriz kalsın.” diyerek sevenlerini meraklandırdı.

 

 

 

Geçtiğimiz günlerde Aşık Veysel’in bir eserini bağlamayla çalarken çektiği kısa videosunu sosyal medya hesabından paylaşan Beyatlı, takipçilerinden büyük beğeni toplamıştı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.