TEBA

Öztürk yeni çalışmaları anlattı

MAGAZİN

Şarkı, türkü, ilahi ve marşlar olmak üzere sayısız Türkmence çalışmada imzası bulunan Sanat Stüdyo, çok yakında birbirinden güzel projeleri müzikseverlerle paylaşacak.

Sanat Stüdyo’yu kardeşi Ali Öztürk ile birlikte yöneten müzisyen ve ses mühendisi Mustafa Öztürk, üzerinde çalıştığı projeleri TEBA Magazin’e anlattı.

 

 

Aralarında ünlü isimlerin de bulunduğu birçok sanatçının önümüzdeki haftalarda yayınlanmayı bekleyen çalışmalarından bahseden Öztürk, Sanat Stüdyo’nun özel projelerini de açıkladı.

 

 

Sermet Mahmut’tan yeni şarkı

Sevilen sanatçı Sermet Mahmut, uzun bir aradan sonra yeni şarkısıyla müzikseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Mahmut’un söz-müziği Mehmet Ferit Erbiloğlu’na ait ve modern tarzda olacak yeni çalışmasında ünlü sanatçı Mustafa Can da klarnet çalarak yer alıyor.

 

Öte yandan modern tarzda yeni bir çalışma da başarılı şarkıcı Ümit Can’dan gelecek. Sözleri genç kalem Halil Karagöz’e, bestesi de Mustafa Öztürk’e ait olan şarkı, dinleyiciyle buluşmayı bekliyor.

Türkmence eserde rock esintileri

Genç şarkıcı Memet Talip de yepyeni bir projeyi sevenleriyle buluşturmaya hazırlanıyor. Talip, sevilen bir Türkmence eseri rock tarzında yorumlayarak müzikseverlerin beğenisine sunacak.

 

 

Başarılı ses sanatçısı Kadir Bakkaloğlu ile şarkıcı Vesim Koçak da seslendirdikleri Türkmence eserleri dinleyicileriyle paylaşacak.

 

“Çok kıymetli bir proje”

Tecrübeli ses mühendisi ve müzisyen Mustafa Öztürk, Sanat Stüdyo’ya özel bir projeyi daha açıkladı. Öztürk, geçen yılın kasım ayında hayata gözlerini yuman babası usta sanatçı Hüseyin Bahattin’e ait olan yeni bir Türkmence çalışmanın yolda olduğunu söyledi. Hikayesi çok eskiye dayanan, sözü Salah Nevres’e, bestesi de usta sanatçıya ait olan proje, çok yakında dinleyiciyle buluşacak.

Öztürk ayrıca, Ahmet Saffaroğlu’na ait yeni bir Arapça şarkının ve birçok ilahi çalışmanın da hazırda beklediğini belirtti.

 

Haber: Aslı Küzecioğlu

 

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.