TEBA

‘Özel eserleri genç nesle ulaştırmalıyız’

MAGAZİN

Neşet Ertaş’ın ‘Yalan Dünya’ eserini farklı bir tarzla seslendiren Elif Buse Doğan, bu eserlerin her dönem yenilenmesi gerektiğini söyledi.

Yaptığı türkü çalışmalarıyla bilinen ünlü şarkıcı Elif Buse Doğan, TEBA FM’de Geylan Bakkal’ın konuğu oldu.

Usta sanatçı Neşet Ertaş’ın ünlü eserlerinden “Yalan Dünya”yı yeniden yorumlayarak dikkatleri üzerine toplayan Doğan, türkü okumayı kendisine yakıştırdığını ve aynı zamanda elektronik müziği severek takip ettiğini dile getirdi. Güzel şarkıcı, “Neşet Usta’nın türkülerini sık sık okurum ama genç neslin de dinlemesi için bu tarz bir çalışma yapmak istedim. Bence kaliteli yapıldığı sürece bu gibi özel eserlerin her dönem farklı sanatçılar tarafından yorumlanması lazım.” diyerek eserlerin unutulmamasına vurgu yaptı.

Klibin adresi Kars!

Çalışmasını geçtiğimiz günlerde klibiyle beraber yayınlayan Elif Buse Doğan, çekimlerde yaşadığı eğlenceli ve talihsiz olayları da TEBA FM dinleyicileriyle paylaştı.

Doğan, “Kars’ın kış soğuklarında donan Çıldır Gölü’nde klibi çektik. Çok soğuk bir yerdi, oraya eğlenmek için gelen ve halay çeken insanlar oluyordu, ben de onların arasına katılıp halay çekiyordum.” dedi. Elif Buse ayrıca, çekimler esnasında birkaç kez bayrağa takılan dronu çıkarmak için kızaktan kalkmaya çalışırken atın ona çarpmasıyla yere düştüğünü ve bacaklarının morardığını söyledi.

Yeni çalışmalar yakında

Çalışmasına verilen destekten mutluluk duyduğunu ifade eden ünlü şarkıcı, yakında yeni şarkılarının olduğunu da sözlerine ekledi.

 

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.