TEBA

“Ne kadar çalışırsan çalış, hangi alanda mutluysan orada kal”

MAGAZİN

Yakışıklı fotomodel ve aktör Muhammed Ayad, çalıştığı tüm alanlardaki başarısında en büyük etkenin kendini mutlu hissettiği işleri yapması olduğunu söyledi.

Birçok alandaki deneyim ve başarısıyla gündeme gelen genç fotomodel, aktör ve aşçı Muhammed Ayad, kendisini daha fazla alanda geliştirmek istediğine dikkat çekti. Tüm alanlarda severek çalışmanın kendisine çokça katkısı olduğuna vurgu yapan Ayad, “İnsan ne kadar çalışırsa çalışsın, hangi alanda mutluysa orada devam etmelidir. Böylelikle daha başarılı olacaktır.” diye konuştu.

Önceleri fotomodel olarak tanıdığımız, sonrasında aktör olarak da karşımıza çıkan ve aşçılık alanındaki gelişimiyle de isminden söz ettiren Muhammed Ayad, hedeflerini TEBA Magazin’le paylaştı.

Amerika’da ve Türkiye’de nice giyim markalarının yüzü olan Ayad, “Şu sıralar Teksas’ta bir markayla çalışıyorum, Türkiye’de de halen çalıştığım markalar var. Şu ana dek 10 büyük isimle çalıştım ve çalışmaya da devam ediyorum. Açıkçası son zamanlarda en çok bu alana yönelmiş bulunmaktayım.” dedi.

 

 

 

Bir dönem oyunculuğuyla da gündeme gelen 29 yaşındaki Muhammed, belgesel, klip ve reklam filmlerinde yer aldı. Bu alanda daha da çok ilerlemek istediğine vurgu yapan yakışıklı model, üzerinde çalıştığı bir proje olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

“İleride bir YouTube kanalı açmayı ve orada yeniliklere imza atmayı planlıyorum. Bu kanalı da sadece insanlara yararlı olabilmek için kullanmak istiyorum ancak bunun için sağlam bir ekip gerekli henüz o konuları halledemedim. Şu sıralar çekim ekibimle yeni bir proje üzerinde çalışıyorum. Kendi hazırladığımız bir senaryoyla belgesel çektik. Çok emek sarf ettiğimiz bir proje oldu ama beğenileceğinden eminim. Aslında birçok dilde yayınlamak istiyoruz ama onun için pek desteğimiz yok. Yine de en az 2 dilde yayınlayacağız.”

 

 

 

“İnsanlar imkan buldukça gezmeli, gezip farklı kültürler keşfetmeli”

11 seneye aşkın bir süredir yaşamını Türkiye’nin İstanbul şehrinde sürdüren Muhammed Ayad, mesleği gereği gittiği ülkelerin kişisel gelişimine büyük katkı sağladığını söyledi.

 

 

 

Amerika’ya, Dubai’ye ve Suriye’ye projeleri kapsamında giden Ayad, şunları kaydetti:

“İnsan vakit ve imkan buldukça gezmeli. Gezerek kendimizi çok fazla geliştirebiliyoruz. Yeni insanlar, yeni hayatlar, yeni kültürler, yeni yemekler ve yeni yaşantılar tadıyoruz. Dubai’de insanlar yapmacık bir hayatı muhteşem bir hale getirip yaşıyorlar. Suriye’de halkın genel durumu orta seviyenin bir tık gerisinde ama çok zeki ve üretken insanlar. Sudan veya topraktan fikir bulup üreterek iş kuruyor ve bunu geliştiriyorlar. Türkiye’de yaşantı çok daha farklı, durum bir iyi bir kötü olabiliyor. Orta seviye bir hayat da yaşayan var fakirlik de var. Ülkemize gelince, bizim en çok gelişime ihtiyacımız var. Biz çoğu alanda geri kaldık, insanımız çok çalışmalı ve kendini geliştirmeli.”

 

 

 

Öte yandan nice meslekte çalıştığını dile getiren Muhammed, “Ticaret de yaptım, oyunculuk da aşçılık da... Ama şu sıra dansa merak sardım, bana kendimi çok iyi hissettiriyor. Bu alanda kesinlikle kendimi geliştirmek istiyorum. Zaten insan ne iş yaparsa yapsın nerede çok mutlu olursa orada kalmalı. Çünkü sevdiğin işi yaptığın yerde daha da verimli olursun.” diyerek sözlerini noktaladı.

 

 

 

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.