TEBA

Merakla bekleniyorlar!

MAGAZİN

Kimisi klip çalışmalarına devam ediyor, kimisi de çalışmasını yayınlamak için doğru zamanı gözlüyor...

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte birçok sanatçı, şarkısını yayınlamak için gün sayıyor. Bazı projelerin klip çekimleri sürerken bazı çalışmalar ise yayınlanmak için hazırda bekliyor.

Aralarında sevilen isimlerin de bulunduğu listeyse şöyle:

 

 

Türkmen Sanatçılar Birliği’nin özel projesinin ilk adresi olan ‘Altunköprü’ türküsü!

Usta müzisyen ve kemanist Harbi Kayacı’nın önderliğinde Türkmeneli için anlamlı bir proje hazırlayan Türkmen Sanatçılar Birliği (TSB), proje kapsamında yaptığı ilk çalışmasını klibiyle birlikte yayınlayacak. Türkmeneli’nin her bölgesinin ünlü bir eserini koro halinde yeniden seslendirecek olan TSB’nin projesinde birçok ünlü isim de yer alıyor. İlk çalışmasını Altunköprü için hazırlayan TSB, çekimleri Altunköprü’de tamamlanan klibi çok yakında görücüye çıkaracak.

 

 

Yunus Tütüncü’nün ‘tarih olacak’ diye nitelendirdiği sürpriz çalışması!

‘İmparator’ lakaplı usta sanatçı Yunus Tütüncü’nün Erbil için hazırladığını ifade ettiği ancak detaylarını sır gibi sakladığı çalışması da merakla beklenenler listesinde.

 

 

Taha Tayfur’un ‘çok özel bir çalışma olacak’ diyerek hayranlarını meraklandırdığı çalışması!

Ünlü ses sanatçısı Taha Tayfur, Voice Studio imzası taşıyan yeni şarkısını klip çekimlerinin tamamlanmasının ardından dinleyicilerine sunacak. Aranjesini Ali İnceparmak’ın yaptığı çalışmanın söz-müziği Mehmet Ferit Erbiloğlu’na ait.

 

 

Cem İbrahim – Sabreder Gönül

Başarılı sanatçı Cem İbrahim, söz-müziği kendisine ait olan “Sabreder Gönül” adlı yeni teklisini klibiyle yayınlamaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz aylarda şarkıcı Yücel Uçar’ın yönetmenliğinde İstanbul’da klip çekimlerini tamamlayan sanatçının çalışmasını yakında yayınlaması bekleniyor.

 

 

Ahmet Vacit – Kannan Tere Bataram

Klip çekimleri sürdüğü için çalışmasını beklemeye alan bir diğer isim ise ünlü şarkıcı Ahmet Vacit. Yeni teklisini söz-müziğin sahibi Cüneyt Köpürlü ile birlikte seslendiren Vacit, klip çalışmalarının ardından dinleyenlerinin karşısına çıkacak.

 

Haber: Aslı Küzecioğlu

 

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.