TEBA

Koçak çağrıda bulundu: Tiyatro projemiz için destek istiyoruz

MAGAZİN

Türkmen sanatının sevilen isimlerinden Vesim Koçak, yeni bir tiyatro projesi hazırladıklarını, bunun için desteğe ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Son olarak “Kıyma Mene” teklisini klibiyle piyasaya süren şarkıcı, oyuncu, kameraman ve sunucu Vesim Koçak, TEBA FM’de yayınlanan Merve Kalayı ile Bizim Stüdyo programına konuk oldu.

Koçak’ın keyifli sohbeti ve esprileriyle izleyicileri adeta ekrana kilitlediği program, başarılı şarkıcının okuduğu eserlerle de neşeli anlara sahne oldu. Çevresi tarafından çok fazla şakaya maruz kaldığını belirten Vesim, “Gerek mesai arkadaşlarım gerekse de çevremdeki dostlarım beni pek severler. Ancak tabii bununla kalmayıp benimle çokça şakalaşırlar. Arabamı pembe renge boyamaktan içeceklerime garip şeyler katmaya kadar sayısız ve ilginç şakalar yapıldı bana.” diye konuştu.

Yorumladığı Türkmence eserlerin yanı sıra birçok tiyatro ve skeç projelerinde de boy gösteren Koçak, bu alanda yeni bir proje üzerinde çalıştıklarını belirtti.

Sevilen sanatçı, “Fahrettin Terzi’nin hazırladığı ve dram türünde yepyeni bir tiyatro projemiz var. Türkmen ailelerinin nasıl evlat yetiştirdiğini konu alan bir proje. Ancak bu projeyi hayata geçirmek için ciddi bir desteğe ihtiyacımız var. Bunun için de yetkili birimlerden Fahrettin Bey’e destek çıkmalarını talep ediyorum.” diyerek çağrıda bulundu.

Koçak ayrıca, yakında büyük bir konser vermeye hazırlandıklarını dile getirdi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.