TEBA

‘Kitap için doğru zamanı bekliyorum’

MAGAZİN

Genç şair Erkan Demirci, kitap yayımlamak için henüz erken olduğunu söyledi.

Sosyal medya paylaşımlarıyla fenomen haline gelen genç şair Erkan Demirci, TEBA FM’de yayınlanan Bizim Stüdyo programında Merve Kalayı’nın konuğu oldu.

Yazdığı duygusal şiirlerle tanınan genç şair, hakkında bilinmeyenleri anlattı. Demirci, “Ben 6 yaşında iş hayatına atıldım. Ömrüm iş ile okul arasında geçti. Sokakta çocuklar oyun oynarken ben çalışırdım ama bundan pişman değilim. O zamanlar bana çok şey kattı.” diye konuştu.

Kendisine yöneltilen “Kitap çıkarmayı düşünüyor musun?” sorusuna Demirci, Türkmence, Arapça ve Kürtçe şiirler yazdığına dikkat çekerek şu yanıtı verdi:

“Benim hayallerimden birisi kitap yazmak zaten. Ancak bunun için henüz erken. Ben 3 dilde de şiir yazıyorum ve elimden geldiğince bu alanda kendimi daha çok geliştirmek istiyorum. O yüzden doğru zaman şimdi değil.”

Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla fenomen olmasına rağmen az paylaşım yapmasına da değinen başarılı şair, “Ben şiirlerim üzerinde çok çalışıyorum ve insanlarda yer etmesi için çabalıyorum. O yüzden az ve öz paylaşım yapıyorum.” ifadelerini kullandı.

Samimi sohbetiyle dikkat çeken Erkan Demirci, canlı yayında sevilen şiirlerini okuyarak dinleyicileri mest etti.

Son olarak Merve Kalayı, genç şaire teşekkür plaketi takdim etti.

 

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.