TEBA

İşte beklenen çalışma!

MAGAZİN

Keygen grubu, söz- müziği kendisine ait ikinci şarkısını klibiyle beraber yayınladı.

 

Kendine has tarzıyla dikkat çeken Keygen grubu, ‘Yanımda’ adlı yeni şarkısını klibiyle birlikte dinleyicilerinin beğenisine sundu.

 

Sözleri grubun bateristi Haydar Ali Musa’ya ait olan şarkı grup tarafından bestelendi.

 

Türkmence yazılan ve Keygen Studio’da kaydedilen şarkının klibi de oldukça ilgi çekici.

 

Şarkının sözlerinde ve klipte özellikle kadınların hayallerinin peşinden giderken toplumun baskı ve engellerine maruz bırakılmasını konu alan grup, çalışmanın hikayesini şu ifadelerle anlatıyor:

 

“Hepimizin ister istemez hayalleri olur ve bu toplumda yaşayan insanlar da hayallere engel olur. Bazıları kim ne derse desin hayallerini gerçekleştirmek için çalışır, çabalar ve topluma karşı direnir. Bazıları ise baskıya dayanamaz ve onlar gibi olmayı seçer. Biz de bu konuyu ele alarak dedik ki; Yalğuz Degisen“

 

Klipte toplumu temsil eden kötü adam karakterini canlandıran başarılı müzisyen Haydar Ali Musa, daha önce TEBA Magazin’e yaptığı açıklamada klibin detaylarından şöyle bahsetmişti:

 

"Klipte özgür iradeyi temsilen renkli kalemlerle resim çizmeye çalışan bir kadın ve toplumu temsil eden sıradan yapıya sahip bir adam var. Adam, kadının resim çizmesine engel olmak için elinden geleni yapıyor. Klip boyunca kadının hayallerini gerçekleştirmek için engelleri nasıl aştığını anlatıyoruz."

 

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.