TEBA

İlk kez TEBA FM’de okudular

MAGAZİN

Mehmet Fevzi ile Raad Aşık henüz paylaşmadıkları şiir ve şarkılarını ilk kez TEBA FM stüdyosunda seslendirdi.

“Çögen Tutana Kimin” ve “Senu Gözleru” başta olmak üzere birçok sevilen Türkmence şarkıda ortak imzası bulunan başarılı şair ve söz yazarı Raad Aşık ile genç müzisyen Mehmet Fevzi, TEBA FM’de Merve Kalayı’nın Bizim Stüdyo programına konuk oldu.

Program boyunca samimi sohbetleriyle dikkat çeken ikili, canlı yayında şarkı ve şiirler okuyarak dinleyicilere keyifli dakikalar yaşattı.

Sevilen şarkıcı Taha Tayfur’un Voice Studio imzasıyla paylaştığı “Çögen Tutana Kimin” şarkısı vesilesiyle tanışan ikili, sonrasında sayısız çalışmaya imza attı. Mehmet Fevzi, İsam Cuma’nın Yıldız ile birlikte seslendirdiği ve Youtube’taki klibi 2 milyon izlenmeyi aşan “Senu Gözleru” şarkısını canlı yayında ud çalarak okudu.

Şiirleriyle mest etti

2008 yılından bu yana şiir yazmaya başlayan ve 2019 senesiyle birlikte özellikle de şarkı sözleriyle müzikseverlerin karşısına çıkan Raad Aşık, birbirinden güzel şiirlerini Mehmet Fevzi’nin çaldığı ud eşliğinde seslendirdi. Başarılı kalem, şiirleriyle dinleyenleri mest etti.

Kızı için hazırladığı şarkısını ilk kez okudu

Başlarda beste yaparak ve ud çalarak müzik kariyerine ilk adımlarını atan Mehmet Fevzi, son zamanlarda okuduğu şarkılarla da müzikseverlerin ilgisini çekiyor. Dinleyicilerine yeni çalışmalar hazırladığını dile getiren Fevzi, kızı için yaptığı ve henüz kayıt çalışmalarına başlamadığı bir şarkısını ilk kez TEBA FM stüdyosunda seslendirdi.

 

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.