TEBA

İki şarkı yolda

MAGAZİN

Genç şarkıcı ve gitarist Ömer Mueyyed, iki ayrı teklinin üzerinde çalıştığını söyledi.

Karaband grubunun vokalisti Ömer Mueyyed, yeni çalışmalarıyla ilgili TEBA Magazin’e açıklamalarda bulundu.

Şu sıralar bireysel çalışmalarıyla ilgilendiğini vurgulayan Mueyyed, Kudüs Caddesi albümünde yer alan iki şarkı hazırladığını dile getirdi.

Söz-müziği kendisine ait “Çal Kalbimi Habersiz” adlı teklisini önümüzdeki aylarda klibiyle birlikte yayınlamayı planlayan Ömer, yakında çok özel çalışmaları olduğundan bahsetti.

Genç müzisyen, alışılmış tarzların dışında bir şarkının daha üzerinde çalıştığına dikkat çekerek, country müzik tarzında bir tekli hazırladığını ifade etti. Mueyyed, kendi bestelediği “Senden Başlar Hayalim” adını verdiği ve sözleri Zina Tatar’a ait olan şarkısı için Sanat Stüdyo ile çalışacağını belirtti.

Türkmence olan her iki teklisini de klibiyle paylaşmayı planlayan 21 yaşındaki şarkıcı, çalışmaların yayın tarihini ise açıklamadı.

Karaband’dan yeni cover

Ömer Mueyyed bireysel çalışmalarının yanı sıra, vokalisti olduğu Karaband grubunun da yeni çalışmalarından söz etti. Mueyyed, bazı üyelerinde değişikliğe gidilen Karaband’ın yeni bir cover üzerinde çalıştığını ve önümüzdeki haftalarda müzikseverlerin beğenisine sunacaklarını da sözlerine ekledi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.