TEBA

İki bomba birden!

MAGAZİN

Başarılı sanatçı Cüneyt Erkan, dinleyicileri için iki şarkı hazırladığını söyledi.

Son olarak “Alın Yazım” adlı teklisiyle müzikseverlerin karşısına çıkan Erkan, TEBA Magazin’e yeni çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Biri mashup olmak üzere iki şarkının üzerinde çalıştığını belirten Erkan, yeni bir single çalışması olduğunu ifade etti.

Çok özel isimler var

Cüneyt Erkan, yeni teklisinde birçok sevilen isimle çalıştı. Erkan’ın kendi bestelediği “Sildim Aşk Defterini” adlı şarkısının sözleri genç kalem Halil Karagöz’e ait olurken, aranjesini başarılı müzisyen Mustafa Öztürk yaptı. Sanat Stüdyo imzalı çalışmanın orkestrasında gitarda Cüneyt Erkan bulunurken, klarnette Mustafa Can ve udda ise Ali Öztürk yer aldı.

Genç şarkıcı, bu yılki ikinci tekli çalışmasını Ercan Saraç yönetmenliğinde çekeceği klibiyle birlikte dinleyicileriyle buluşturacak.

İkinci çalışma çok yakında

Cüneyt Erkan, mashup çalışmasını Kurban Bayramı’nda yayınlamayı planlıyor.

Erkan, İbrahim Erkal şarkılarından oluşan ve Sefa Tekyürek ile birlikte çalıştığı şarkısını çekeceği kısa bir kliple paylaşacağını dile getirdi.

Sevilen şarkıcı, son olarak Ocak ayında yayınladığı "Alın Yazım" adlı teklisini kendi YouTube kanalından dinleyicilerin beğenisine sunmuştu.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.