TEBA

Genç gitarist hayallerini anlattı: Daha başarılı olmak isterim

MAGAZİN

Son dönemlerde sosyal medyada paylaştığı canlı performans videolarıyla dikkat çeken Mehmet Karyağdı, sanat dünyasında daha çok ilerlemek istediğini söyledi.

Sosyal medya platformlarında paylaştığı canlı performans videolarıyla beğeni toplayan ve adını “Mehmet Jasim” olarak da kullanan genç gitarist Mehmet Karyağdı, TEBA Magazin’in sorularını yanıtladı.

Sevilen Türkçe rock şarkıları yorumlayarak ilgi çeken 25 yaşındaki müzisyen, “Genellikle rock müziğini kendime daha yakın bulurum ancak moda mevsimine göre değişir. Rock, metal, caz ve klasik müziğin yanı sıra arabesk ve pop müzik de dinlerim bazen.” diyerek müzik tarzından bahsetti.

 

 

 

Asıl mesleği optometrist olan Karyağdı, “Gündüzleri devlet hastanesinde, akşamları da göz kliniğinde optometrist olarak çalışıyorum. İşlerden arta kalan zamanlarımda da müzikle ilgileniyorum.” dedi.

Sanat alanında sadece gitarist olarak yer almayı tercih ettiğini ifade eden başarılı müzisyen, klasik ve bas gitar çalıyor.

 

 

 

İleriye dönük hayalleri hakkında da konuşan Mehmet Karyağdı, “Birkaç yıl önce Keygen grubuyla birlikte bas gitar çaldım, sonrasında birkaç tanıdık arkadaş ‘Yaldız’ adında bir müzik grubu kurduk. O grupla da henüz bir icraata geçmedik, yavaş yavaş çalışmalara devam ediyoruz.” diye konuştu.

Karyağdı’nın kurduğu Yaldız grubunda, başarılı müzisyen ve ses mühendisi Mustafa Öztürk ve şarkıcı Mehmet Talip’in yanı sıra, Aziz Astral ve Hişam Mustafa da enstrüman çalarak yer alıyor.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.