TEBA

Erkan’dan yeni şarkı müjdesi

MAGAZİN

Başarılı sanatçı Cüneyt Erkan, dinleyicileri için yepyeni çalışmalar hazırladığını söyledi.

Geçtiğimiz haftalarda piyasaya sürdüğü “Mashup” çalışmasıyla dikkatleri üzerine çeken sanatçı Cüneyt Erkan, TEBA Magazin’e yeni çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Üzerinde çalıştığı birçok projesinin olduğunu vurgulayan Erkan, çok yakında yeni teklisini müzikseverlerin beğenisine sunacağını dile getirdi.

Sevilen sanatçı, söz-müziği Abbas Züher’e ait olan ve aranjesini kendi yaptığı single çalışmasını önümüzdeki haftalarda paylaşmayı planlıyor.

Cüneyt Erkan ayrıca, kendi bestelediği, sözü Halil Karagöz’e, aranjesi Mustafa Öztürk’e ait olan, orkestrasında Ali Öztürk ve Mustafa Can ile çalıştığı teklisini de paylaşmak için gün sayıyor. Erkan, Sanat Stüdyo imzalı çalışmasını, Ercan Saraç yönetmenliğinde çekeceği kliple birlikte yayınlayacak.

 

 

Züher’den yeni şarkı

Cüneyt Erkan, kendisinin dışında iki çalışmanın daha bilgisini TEBA Magazin ile paylaştı.

Şarkıcı Abbas Züher’in söz-müziği kendisine ait olan, aranjesini Erkan’ın üstlendiği yeni çalışması da dinleyiciyle buluşmayı bekliyor.

İlk şarkısını yayınlayacak

Öte yandan Erkan, yine aranjesi kendisine ve söz-müziği Abbas Züher’e ait başka bir çalışmanın da yolda olduğunu ifade etti.

Genç şarkıcı Cüneyt Tatlıses’in ilk profesyonel kaydı olacak "Sewirem" adlı çalışma, çok yakında müzikseverlerin beğenisine sunulacak.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.