TEBA

Erkan tarih verdi: Özel çalışmalar var!

MAGAZİN

Başarılı sanatçı Cüneyt Erkan, birini yakın tarihte olmak üzere yeni çalışmalarını yakında piyasaya süreceğini söyledi.

Son olarak “Sildim Aşk Defterini” eseriyle müzikseverlerin karşısına çıkan Cüneyt Erkan, TEBA Magazin’e açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz haftalarda TEBA FM’de konuk olduğu Merve Kalayı ile Bizim Stüdyo programında sıradaki şarkısının hareketli bir parça olacağını duyuran Erkan, çalışmasıyla ilgili detayları paylaştı. Sevilen sanatçı, söz-müziği Abbas Züher’e ait olan ve aranjesini kendi yaptığı şarkıda çok farklı bir tarz yansıtacağına dikkat çekerek, “Eser benim tarzımın dışında genel bir tarzı içeriyor. Ancak ben altyapıyı alışılagelmişin uzağında farklı bir renk katarak yaptım. Dinlediğinizde fark edeceksiniz.” diye konuştu.

Kurban Bayramı’nda yayınlamayı planladığı şarkıda Cüneyt’e, başarılı sanatçı Ali Öztürk de kanun çalarak eşlik etti.

Öte yandan yeni bir hareketli şarkı üzerinde çalıştığını da söyleyen sevilen sanatçı, onun da pop tarzında bir eser olacağını belirtti.

 

 

 

Sırada bambaşka projeler de var

Kendine has tarzıyla yaptığı parçaların yanı sıra cover çalışmalarıyla da tanınan Cüneyt Erkan, sırada farklı şarkıların olduğunu da dile getirdi.

Erkan, “Ünlü bir şarkıcının sevilen bir eserini cover yaptım. Onun da çalışmalarını sürdürüyorum. Tamamen benim tarzımda olacak bu şarkıyı da klibiyle paylaşmayı planlıyorum.” dedi. Bunun yanı sıra başa bir cover çalışması daha hazırladığını belirten sanatçı, bu parçayı da ileri bir tarihte paylaşmak istediğini söyledi.

 

 

 

Başka sanatçıların eserlerinde de imzası var

Şarkıcı ve besteci kimliğinin yanı sıra aranjör ve müzisyen olarak da başarılı projelere imza atan Cüneyt Erkan, başka isimlerin parçaları üzerinde de çalıştığını ifade etti.

Uzun zamandır piyasadan uzak düşen ünlü bir ismin çalışmasının olduğunu vurgulayan Erkan, sanatçının isminin sürpriz olacağını sözlerine ekledi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.