TEBA

Dark Phantom “barış” için çalacak

MAGAZİN

Ünlü metal grubu Dark Phantom, Almanya'da düzenlenen "Peacecore" müzik festivalinde dinleyicileriyle buluşacak.

Hırvatistan’da düzenlenen müzik festivaline katılarak Avrupa’da konser veren ilk metal grubu unvanını alan Dark Phantom, “barış ve dostluk” sloganı altında gerçekleştirilecek bir başka konserde de sahne alacak.

Irak’ın önde gelen metal gruplarından Dark Phantom, geçtiğimiz haftalarda Hırvatistan'ın ev sahipliğinde düzenlenen ve dünyanın dört bir yanından 18 grubun katıldığı “GoatHell” müzik festivaline katılım gösterdi.

Kısa bir süre önce bateristiyle yollarını ayıran Kara Hayalet, festivalde ünlü Alman baterist Marc Reign ile birlikte sahne aldı.

Hırvatistan’ın Pula kentindeki konserde dinleyicileriyle buluşan Dark Phantom, bu konserle birlikte bir ilke imza attı. Grup, Avrupa’da sahne alan ilk Iraklı metal grubu oldu.

 

 

Bu kez barış için sahneye çıkıyor

Almanya’da düzenlenecek “Peacecore” festivaline katılacak olan Dark Phantom, bu defa da “barış ve dostluk” adına çalacak.

Başkent Berlin’de gerçekleştirilecek olan festivalde Irak, Türkiye, Yunanistan, İsrail ve Almanya'dan 8 müzik grubu yer alacak. Eylül ayında yapılacak organizasyonun asıl amacı, ortak bir çatışma geçmişine sahip ülkeleri barış ve dostluk için bir araya getirmek.

Kara Hayalet, bu konserde de Marc Reign’la birlikte sahne alacak.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.