TEBA

‘Çok yakında özel bir çalışmam var’

MAGAZİN

Başarılı ses sanatçısı Taha Tayfur, yeni çalışmasını ilk kez TEBA FM’de duyurdu.

 

‘Çögen Tutana Kimin’, ‘Seni Sevdim’ ve ‘Nece Sewim’ adlı çalışmalarıyla son dönemde adından sıkça söz ettiren sevilen ses sanatçısı Taha Tayfur ve genç şair Mehmet Altunyürek, TEBA FM’de Merve Kalayı’nın sunduğu ‘Bizim Stüdyo’ programına konuk oldu.

Samimi sohbetiyle dikkat çeken Taha Tayfur, en çok severek seslendirdiği üç şarkısınının ‘Hasret Kaldı Gewlimde’, ‘Werdim Seni Allah’a’ ve ‘Kız Sen Çox Güzelsen’ adlı şarkılar olduğunu söyledi. Tayfur ayrıca, üçüncü şarkıyı özellikle kızı sevdiği için seslendirmekten keyif aldığını dile getirdi.

Sunucu Kalayı’nın kendisine kaybettiği için çok üzüldüğü şeylerin ne olduğunu sorması üzerine başarılı sanatçı, yakın zamanda kaybettiği kardeşinin vefatının onu derinden üzdüğünü söyleyerek canlı yayında göz yaşlarına hakim olamadı.

Dinlemekten en çok keyif aldığı sanatçılar arasında Ali Benne, Yunus Tütüncü, Mehmet Kaya ve İsam Cuma gibi isimler olduğunu dile getiren Tayfur, müzik piyasasında Mehmet Kaya’dan büyük destek gördüğünü vurgulayarak “O bizim babamız gibidir.” diye konuştu.

Öte yandan başarılı şarkıcı, dinleyicilerini yeni bir çalışmanın beklediği müjdesini verdi. Tayfur, söz-müziği Mehmet Ferit Erbiloğlu’na ait yeni şarkısının kısa bir bölümünü ilk kez TEBA FM’de söyledi. Şarkıcı, çalışmasını Ercan Saraç’ın yönetmenliğinde çekeceği klibiyle beraber yayınlamayı planlıyor.

Çok fazla unutkan biri olduğunu ifade eden Taha Tayfur, bir eğlencede başarılı ses sanatçısı Cüneyt Neccar ile sahnedeyken şarkıyı unutması üzerine yaşadıkları komik bir olayı anlattı.

 

Mehmet Altunyürek’ten yeni şiir albümü!

 

Merve Kalayı’nın bir diğer konuğu Mehmet Altunyürek ise yakında yeni bir şiir albümü olduğunu açıkladı. Altunyürek, çalışmalarını sürdürdüğü albümünde yer alan bir şiirini ilk kez canlı yayında okudu. Genç şair ayrıca, şiirini klibiyle beraber yayınlamayı planladığı da dile getirdi.

 

Programın sonunda Merve Kalayı, iki konuğa da teşekkür belgesi takdim etti.

 

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.