TEBA

“Bomba gibi geliyoruz”

MAGAZİN

Ünlü müzisyen ve aranjör Ali İnceparmak, Voice Studio’nun yeni projelerini anlattı.

Sevilen sanatçı Ercan Şahap’ın klip çekimleri için Erbil’e gelen müzisyen ve aranjör Ali İnceparmak, TEBA Magazin mikrofonuna konuştu.

Başta Türkmence çalışmalar olmak üzere birçok sevilen projede imzası olan Voice Studio’nun sahibi İnceparmak, yakında yeni şarkılar geleceğini söyledi.

Bir süredir çalışmalara ara verdiklerini ancak önümüzdeki haftalarda yeni projeler yayınlanacağını dile getiren başarılı müzisyen, şu ifadeleri kullandı:

“Şu anki projemizden dolayı stüdyodaki çalışmalarla bir süredir ilgilenemiyorum. Çok yakında yeni şarkılar ve kliplerle müzikseverlerin karşısına çıkacağız.”

İnceparmak, aralarında İsam Cuma, Mazin Kasapoğlu, Ali Dalkılıç gibi sevilen isimlerin de bulunduğu birçok şarkının yayınlanmak için beklemede olduğu söyledi.

İmparator’un dev projesi geliyor

Ali İnceparmak açıklamasında, usta sanatçı Yunus Tütüncü’nün “Erbil için tarihi bir şarkı olacak” dediği projesi hakkında da bilgi verdi.

“İmparator” lakaplı sanatçı Tütüncü’nün detaylarını sır gibi sakladığı ve senelerce dinlenecek bir şarkı olduğunu söyleyerek sevenlerini meraklandırdığı proje çok yakında yayında olacak.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.