TEBA

Birbirinden özel projeler var

MAGAZİN

Son olarak “Sildim Aşk Defterini” ve “Dallam” teklilerini piyasaya süren sanatçı Cüneyt Erkan, yepyeni projeler üzerinde çalıştığını söyledi.

Türkmen müziğinin sevilen isimlerinden Cüneyt Erkan, yeni çalışmalarıyla ilgili TEBA Magazin’e açıklamalarda bulundu.

Dinleyenleri için birbirinden özel projeler hazırladığını belirten Erkan, “İçlerinde cover ve akustik şarkıların da olduğu birkaç çalışmamız var. Hepsini yavaş yavaş müzikseverlerin beğenisine sunacağız.” dedi.

Sürpriz bir cover hazırladığını ifade eden başarılı sanatçı, “Uzun zamandır ısrarla şarkılarını okumam istenilen bir sanatçı var. Onun sevilen bir parçasını cover yaptım. Altyapı, kayıt ve aranje işlerini de kendim üstlendim. Bu yüzden güzel bir kliple birlikte paylaşmak istiyorum. Şarkı yayınlanana kadar da sanatçıyı açıklamayacağım, sürpriz kalsın.” diyerek merak uyandırdı.

 

 

 

Akustik şarkılar var

Single ve cover şarkıların yanı sıra akustik çalışmalar da hazırladığına dikkat çeken Cüneyt Erkan, sanatçı Abbas Züher ile birlikte iki parça yaptıklarını söyledi. Erkan, “Abbas ile yaptığımız mashup çalışmasının akustik versiyonunu da kaydettik. Bunun dışında bir de aranje ve kaydını benim yaptığım Güzeller Güzeli teklisini de saz ile gitar eşliğinde okuduk. İkisini de ilerleyen günlerde yayına sunacağız.” diye konuştu.

 

 

 

Diğer şarkıcıların çalışmaları da yolda

Okuduğu ve bestelediği şarkıların yanı sıra birçok şarkının aranje ve prodüktörlüğünü üstlenen Cüneyt Erkan, stüdyosunda kaydettiği başka şarkıların da olduğunu söyledi.

Daha önce Abbas Züher ve Cüneyt Tatlıses’in tekli çalışmalarının altyapısını hazırlayan Erkan, aynı isimlerle farkı projelerde yeniden buluştuğunu ifade etti. Sevilen sanatçı, “Abbas’ın söz-müziği kendisine ait olan yeni bir parçası var, onu hazırladık ve yayınlanmayı bekliyor. Cüneyt de Ninnoş eserini yeniden yorumladı. O da hazır.” dedi.

Cüneyt Erkan ayrıca, ilerleyen dönemlerde enstrümantal çalışmalar da yayınlamak istediğini sözlerine ekledi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.