TEBA

Bayramda çıkan şarkılar

MAGAZİN

Ramazan Bayramı’nın gelmesi üzerine birçok sevilen isim yepyeni çalışmalara imza attı.

Ramazan ayının gelmesiyle çalışmalarına ara veren sanatçılar, bayram ile birlikte yeni şarkılarla dinleyicilerinin karşısına çıkıyor. Aralarında Ramazan Bayramına özel parçaların da bulunduğu çalışmalar ise şöyle:

 

1- Yılmaz Erol: Bayram Külçesi Kimin

 

Başarılı sanatçı Yılmaz Erol, “Bayram Külçesi Kimin” adlı sevilen çalışmasını Voice Studio imzasıyla yeniden seslendirdi. Sözleri usta kalem Salah Nevres’e ait olan çalışma, bayramın birinci gününde yayınlandı ve dinleyenlerden büyük beğeni topladı.

2- Mehmet Kasım: Bes Meni Sew

 

Uzun zamandır stüdyolardan uzak düşen sevilen sanatçı Mehmet Kasım, yeni çalışmasını dinleyicileriyle buluşturdu. Kasım’ın Voice Studio’da kaydettiği ve aranjesini Ali İnceparmak’ın yaptığı “Bes Meni Sew” adlı şarkısının söz-müziği kendisine ait.

 

3- Hamza Ağa: Sen Menim Olsaydıu

Genç şarkıcı Hamza Ağa da yeni çalışmasını bayram ile birlikte paylaştı. Sözleri ünlü şair ve söz yazarı Raad Aşık’a, bestesi de Mehmet Fevzi’ye ait olan bu çalışma da Voicce Studio imzası taşıyor.

 

4- Abbas Züher & Cüneyt Erkan’dan iki dilde Bayram’a özel çalışma!

Başarılı sanatçı Abbas Züher, söz-müziği kendisine ait olan ve iki dilde okuduğu bayrama özel yeni çalışmasını dinleyicilerin beğenisine sundu. Züher’in Türkmence ve Arapça okuduğu şarkısına sevilen sanatçı Cüneyt Erkan da klavye çalarak eşlik etti.

 

5- Türkmen Sanatçılar Birliği: Olaştım Köprü’ye

 

 

Başkanlığını usta müzisyen ve kemanist Harbi Kayacı’nın yaptığı Türkmen Sanatçılar Birliği (TSB), imza attıkları özel proje için Altunköprü’nün “Olaştım Köprü’ye” adlı ünlü türküsünü yeniledi. Aralarında birçok ünlü ismin de bulunduğu çalışmanın klibi ise TEBA Medya Grubu sponsorluğunda Altunköprü’de çekildi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.