TEBA

Ali Öztürk’ten flaş açıklamalar: Bomba gibi geliyoruz

MAGAZİN

Ünlü sanatçı ve aranjör Ali Öztürk, uzun süredir üzerinde çalıştığı dizi projesinin yayın tarihi açıkladı.

Birçok sevilen projede imzası bulunan Sanat Stüdyo’nun sahibi Ali Öztürk, uzun süredir çalışmalarını sürdürdüğü dizi projesiyle ilgili TEBA Magazin’e konuştu.

Senaryosunu kendisinin kaleme aldığı ve çalışmalarına ara verilen Kod isimli dizi için, “Çok yakında bomba gibi geleceğiz.” diyen Öztürk, proje hakkında detaylar verdi. Beklenen dizinin yakında çekimlerine başlanacağını dile getiren başarılı sanatçı, “Kadroda ve çekim ekibinde değişikliğe gittik. Oyuncu kadromuzu daha da genişleterek hem yeni yüzlere ve genç yeteneklere hem de usta isimlere yer verdik. MBC, Al Sharqia ve Al Iraqia gibi kanallarda çalışan deneyimli bir kadroyla yapacağız çekimlerimizi.” diye konuştu.

Dizinin hangi kanalda yayınlanacağı sorusuna, “Şimdilik sürpriz kalsın” yanıtını veren Ali Öztürk, senaryoda da yenilikler olduğunu belirtti. Öztürk, “Gündemi ele aldığımız için senaryoda çeşitli değişiklikler oldu elbet. Kerkük toplumunu, özellikle de Türkmen toplumunda olan bitenleri dram halinde cesurca ele alacağız. Toplumsal ve siyasal alanlara da değindiğimiz senaryoda, Türkmenlerin Türk dünyası ve Arap coğrafyası arasındaki köprü olduğuna vurgu yapacağız.” dedi.

Bu projeyle Türkmen sanatında devrim yaratmayı amaçladığını söyleyen 40 yaşındaki sanatçı, şu ifadeleri kullandı:

“Diziyi izleyenlerin olayları tahmin edebileceği şekilde anlatacağımız bu projede, izleyicinin zihninde yer edeceğiz. Benim gayem Türkmen sanatında devrim yaratmak ve tarihi yaşamak. Bu proje için 2019 senesinden beri mücadele ediyorum, inşallah gerçekleşir.”

Ali Öztürk son olarak, çekimlerinin başkent Bağdat’ta yapılacak diziyi ekim ayında yayına sunmayı planladıklarını belirtti.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.