TEBA

4 yeni proje geliyor!

MAGAZİN

“Halalım Ol”, “Solumdasan” ve “Mahşere Kaldı” gibi çalışmalara imza atan başarılı şarkıcı İbrahim Ali, dinleyenleri için 4 yeni çalışma hazırladığını duyurdu.

Sosyal medya hesabından 4 projesinin ikisini açıklayıp diğerlerini gizli tutan Ali, tüm çalışmalarının detaylarını TEBA Magazin ile paylaştı.

Dinleyicileri için 4 yeni proje hazırladığını dile getiren Ali, şu ifadeleri kullandı:

“Daha önce bir televizyon programı için Keygen grubuyla yaptığımız cover çalışmasını çok yakında videosuyla birlikte yayınlayacağız. Bunun yanı sıra Mehmet Bendeoğlu’nun seslendirdiği ‘Dünya Güzelimsen’ şarkısını da yeniden düzenleyerek yorumladım. Albümümde bulunan ve uzun zamandır beklettiğim özel çalışmamı da yakında paylaşacağım.”

Berkay’ın “Gel Gel” adlı şarkısını Keygen grubuyla birlikte yeniden yorumlayan başarılı şarkıcı, bu çalışmayı önümüzdeki haftalarda müzikseverlerin beğenisine sunacak.

Albümden ilk şarkı

İbrahim Ali, yeni albümünde yer alan bir çalışmasını da yakında paylaşacağını söyledi. Sözleri Raad Aşık’a ait olan ve kendi bestelediği “Resmuwden Seleşirem” adlı yeni şarkısını da klibiyle birlikte yayınlamayı planlıyor.

Mustafa Can ile ikinci çalışma

Ünlü sanatçı Ahmet Benne’nin “Mahşere Kaldı” adlı şarkısını şarkıcı Ahmet Vacit ve başarılı sanatçı Mustafa Can ile birlikte yeniden yorumlayan 22 yaşındaki Ali, yeni bir proje daha hazırladığını ifade etti.

 

 

İbrahim Ali, daha önce Mehmet Bendeoğlu’nun seslendirdiği ve söz-müziği Ali Moffak’a ait olan “Dünya Güzelimsen” adlı şarkıyı yeniden aranje ederek farklı bir yorum kattığını vurguladı. Genç şarkıcı, bu teklisinde de ünlü ses sanatçısı ve klarnetçi Mustafa Can ile birlikte çalışacak.

“Sürpriz bir düet gelebilir”

Dördüncü projesinin yeni bir düet olduğunu söyleyen Ali, çalışmasını şu sözlerle anlattı:

“Yeni bir düet üzerinde çalışıyoruz. İsmi henüz sürpriz kalsın. Şarkı iki dilde olacak. Bestesi de bana ait. Bu çalışmayı da çok yakında dinleyicilerimle paylaşacağım.”

Tüm çalışmalarını kendi stüdyosunda kaydeden ve aranjesini üstlenen İbrahim Ali, projelerini önümüzdeki haftalarda yayınlayacak.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.