TEBA

Uyuşturucu ağı çökertildi

Irak

Uyuşturucuyla mücadele ekipleri tarafından Erbil, Kerkük ve Süleymaniye’de uyuşturucu kaçakçılığı yapan büyük bir şebekenin çökertildiği bildirildi.

Uyuşturucuyla mücadele ekipleri tarafından Erbil, Kerkük ve Süleymaniye’de uyuşturucu kaçakçılığı yapan büyük bir şebekenin çökertildiği bildirildi.

Irak Kürdistan Bölgesi Yönetimi (IKBY) Uyuşturucuyla Mücadele Müdürlüğünden bugün yapılan açıklamada, detaylı araştırmalar ve Kerkük uyuşturucu polisinin yardımıyla 1, 2 ve 3 Haziran tarihlerinde Kerkük'te 3 uyuşturucu satıcısının tutuklandığı vurgulandı.

Açıklamada, uyuşturucuyla mücadele ekiplerinin Erbil'de gerçekleştirdiği operasyonda biri Kaladzeli olmak üzere 3 uyuşturucu satıcısının tutukladığı aktarılırken, Erbil’deki operasyon kapsamında 2 kilo kristal türü uyuşturucu maddenin ele geçirildiği kaydedildi.

 “Müdürlüğümüz bu iki faaliyet sayesinde Erbil, Süleymaniye ve Kerkük'te büyük bir uyuşturucu kaçakçılığı ağını ortadan kaldırmıştır.” denilen açıklamada, tutuklananlar hakkında soruşturma başlatıldığı ifade edildi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.