TEBA

Sudani: “Önceliğimiz bankacılık reformu ve ekonomik altyapıyı güçlendirmek”

Irak

Irak Başbakanı Muhammed Şiya Sudani, tüm taraflarla koordineli olarak hükümetin önceliğinin vatandaşların refahı olduğunu ve ülkenin doğal kaynaklarının halkın hizmetine sunulması gerektiğini belirtti.

Irak Başbakanı Muhammed Şiya Sudani, tüm taraflarla koordineli olarak hükümetin önceliğinin vatandaşların refahı olduğunu ve ülkenin doğal kaynaklarının halkın hizmetine sunulması gerektiğini belirtti.

Sudani, Bağdat'ta Irak Ulusal Hikmet Akımı’nın eski lideri ve Ammar Hakim'in babası Muhammed Bakır Hakim'in anma töreninde yaptığı açıklamada, hükümetin vatandaşların refahını sağlamaktan sorumlu olduğunu, temel bir hak olan hizmetlere ve doğal kaynaklara erişimin sağlanması ve kolaylaştırılması için tüm tarafların koordine etmesi gerektiğini kaydetti.

Başbakan Sudani, önceliklerinin bankacılık reformu ve Irak'ta geliri artıracak ekonomik altyapıyı güçlendirmek olduğunu aktardı.

Bankacılık platformları aracılığıyla bugün ve gelecek nesillere birçok iş olanağı sağlanacağını kaydeden Sudani, "Sosyal adaleti sağlamak için her türlü çabayı göstermeliyiz." dedi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.