TEBA

Sanan Ahmet Ağa’dan teşekkür mesajı

Irak

Eski Irak Türkmen Cephesi (ITC) Başkanı Sanan Ahmet Ağa, eşi Dr. Faiza Ağa'nın vefatı dolayısıyla taziye ve baş sağlığı dileyenlere teşekkür etti.

Eski Irak Türkmen Cephesi (ITC) Başkanı Sanan Ahmet Ağa, eşi Dr. Faiza Ağa'nın vefatı dolayısıyla taziye ve baş sağlığı dileyenlere teşekkür etti.

Sanan Ahmet Ağa bugün paylaştığı mesajında, eşinin vefatı dolayısıyla taziye mesajlarını iletenlere teşekkür ettiğini belirterek şu ifadelere yer verdi:

“Hamdolsun Allah’a, bize verdi sevindik sonra geri aldı sabır ettik. Kardeşlerim, sevdiklerim, yurt içi ve yurt dışındaki dostlarım ve hemşerilerim. Sayın başkan, beyler, büyükelçiler, diplomatlar, meclis başkanlık konseyi, milletvekilleri, din adamları, parti başkanları ve liderleri, çeşitli milliyet, din ve mezheplerden aşiret reisleri ve silahlı kuvvetler, polis ve asayiş , sosyal bloklar...eşim Dr. Faiza Jabbar Ağa'nın vefatı dolayısıyla defin ve taziye törenlerine katılarak ve çeşitli iletişim yollarıyla bizimle iletişime geçerek içten taziye dileklerinizi ilettiğiniz için Allah sizi hayırla mükafatlandırsın, Allah'tan rahmet diliyoruz.

Kendi adıma ve tüm aile fertleri adına, samimi kardeşlik duygularınız için teşekkür ediyorum, sevdiklerinize zarar vermemesini Allah'tan niyaz ediyoruz. Biz Allah'a aitiz ve O'na döneceğiz.”

Sanan Ahmet Ağa'nın eşi Faiza Ağa, 4 Aralık 2022'de vefat etmişti.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.