TEBA

Reşid: İmparatorlukların çoğu yolsuzluk nedeniyle çöktü

Irak

Irak Cumhurbaşkanı Abdullatif Reşid, “Yolsuzluk, ülkelerin kalkınmasını engeller ve çoğu imparatorluk yolsuzluk nedeniyle çökmüştür.” dedi.

Irak Cumhurbaşkanı Abdullatif Reşid, “Yolsuzluk, ülkelerin kalkınmasını engeller ve çoğu imparatorluk yolsuzluk nedeniyle çökmüştür.” dedi.

Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamada, bugün Cumhurbaşkanı Reşid’in başkent Bağdat’taki Selam Köşkü’nde Basra sendikaları, dernekleri ve federasyonlarından bir heyeti kabul ettiği belirtildi.

Heyet yeni görevinden dolayı Cumhurbaşkanı Reşid’i tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Heyete güzel dileklerinden dolayı teşekkür eden Reşid, “Basra ve sakinleri, Irak ekonomisine açılan kapıyı temsil eden Iraklıların kalbinde çok değerli bir yere sahip. Doğal ve insan kaynakları nedeniyle Irak'ın ulusal ekonomisinin önemli bir parçasıdır.” ifadesini kullandı.

“Basra, diğer iller gibi, büyük yolsuzluklardan zarar gördü.” diyen Reşid, “Yolsuzluk, ülkelerin kalkınmasını engeller ve çoğu imparatorluk yolsuzluk nedeniyle çökmüştür.” sözlerini kullandı.

Basra ve diğer tüm illerdeki örgütlerin Iraklıların haklarını korumada, seslerini, talep ve ihtiyaçlarını iletmedeki önemli rolüne dikkat çeken Reşid, sendikalara çalışmalarında ve Basra'nın şanlı sakinlerine hizmetlerinde başarılar diledi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.