TEBA

KDP’den ITC’ye tebrik mesajı

Irak

Kürdistan Demokrat Partisi (KDP), Irak Türkmen Cephesi’nin (ITC) 2. Genel Kurultayını düzenlemesi dolayısıyla tebrik mesajı paylaştı.

Kürdistan Demokrat Partisi (KDP), Irak Türkmen Cephesi’nin (ITC) 2. Genel Kurultayını düzenlemesi dolayısıyla tebrik mesajı paylaştı.

KDP’den ITC’ye hitaben paylaşılan mesajda şu ifadelere yer verildi:

“Irak Türkmen Cephesi'nin 2. Genel Kurultayını başarıyla düzenlemesi ve ITC Başkanı olarak Hasan Turan’ın seçilmesi vesilesiyle, sizleri, tüm üyelerinizi, dostlarınızı ve destekçilerinizi tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.

Irak ve Kürdistan Bölgesi’ndeki Türkmenler önemli oluşumdur. Bu nedenle, ITC’nin 2. Kurultayının Irak’taki tüm oluşumlar arasında kardeşlik ruhunun derinleştirilmesine ve birlikte yaşam anlayışına hizmet etmesini umuyoruz. Tüm Irak vatandaşları için hak ve refah sağlamak adına siyasi partiler arasında birlikte çalışmak için bir adım olmasını temenni ediyoruz.

Sizi tekrar tebrik ediyor, Irak Türkmen Cephesi’nin daha fazla ilerleme kaydetmesini ve başarılı olmasını umuyoruz...”

-Irak Türkmen Cephesi’nin 2. Genel Kurultayı 

ITC’nin 2. Genel Kurultayı “Irak’ın Birliğini Türkmen Kimliğimizle Koruruz” başlığı altında 23 Mayıs'ta düzenlendi.

Kurultay çerçevesinde yeni yürütme kurulu üyeleri belirlendi. Hasan Turan’ın ITC Başkanı olarak göreve devam edeceği aktarıldı.

Aydın Maruf, Heysem Haşım, Hişam Mustafa, Yaşar Abdullah, Kasım Muhammet, Lokman Necım, Emin Garip, Muhammet Saman, Sevsen Ceddu, Mardin Gökkaya, Emir İzzet ve Usame Nazım yürütme kurulu üyeleri olarak görevlendirildi.

Ali Mehdi, Yavuz Hamid ve Muslihaddin Ali yürütme kurulunun yedek üyeleri olarak belirlendi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.