TEBA

Irak'ta Terörle Mücadele timleri tatbikat yaptı

Irak

Irak Terörle Mücadele timleri, rehine kurtarma, terör yuvalarına operasyon düzenleme ve teröristlerle çatışma senaryolarına yer verilen "Çelik El" adlı askeri bir tatbikat gerçekleştirdi.

Irak Terörle Mücadele timleri, rehine kurtarma, terör yuvalarına operasyon düzenleme ve teröristlerle çatışma senaryolarına yer verilen "Çelik El" adlı askeri bir tatbikat gerçekleştirdi.

Irak Terörle Mücadele Dairesinden yapılan açıklamada, daireye bağlı tüm timlerin başkent Bağdat’ta düzenlenen "Çelik El" adlı askeri tatbikata katıldığı belirtildi.

Tatbikat sırasında Terörle Mücadeleye bağlı timlerin, uzak bölgelerdeki rehineleri kurtarmak, terör yuvalarına operasyon düzenlemek ve teröristlerle çatışmak için çeşitli eğitimler aldığı kaydedildi.

Açıklamada tatbikatın, Irak Terörle Mücadele Teşkilatı Başkanı Yarbay Abdulvahap Sadi'nin gözetiminde gerçekleştirildiği vurgulandı.

Sadi, yaptığı açıklamada, tatbikatın amacının operasyonlar sırasında terörle mücadele timlerinin muharebe kabiliyetlerini güçlendirmek olduğunu dile getirdi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.