TEBA

Erbil Kaymakamı: Ürün fiyatlarını artıran tüccarlar cezalandırılacak

Irak

Erbil Kaymakamı Nabaz Abdulhamid, “Ürün fiyatlarını artıran tüccarlar, bunu tekrarlaması halinde cezalandırılacağını belirtti.

Erbil Kaymakamı Nebaz Abdulhamid, “Ürün fiyatlarını artıran tüccarlar, bunu tekrarlaması halinde cezalandırılacağını belirtti.

Abdulhamid, düzenlediği basın toplantısında, ilgili tüm tarafların yer aldığı heyet ile çok sayıda gıda deposunu ziyaret ettiğini kaydetti.

Kaymakam Abdulhamid, yönergelerin dışında fiyat artışı yapan herhangi bir tüccarın, tekrarı halinde cezalandırılacağını ve mahkemeye çıkarılacağını aktardı.

Nabaz Abdulhamid, doların şu anda düştüğünü ve bunun fiyatların daha da düşmesine yol açacağını aktararak, “Kırmızı et fiyatının geçen haftalarda ciddi ölçüde arttı, Erbil Ticaret Denetleme Müdürü ve valilik heyetinin çabalarıyla fiyat sabitlendi.” dedi.

Abdulhamid, Erbil ile Bağdat arasındaki anlaşmanın piyasadaki fiyatların düşmesinde olumlu yönde etkisi olduğunu, özellikle fiyatların yükselmemesi için tüm akaryakıt istasyonlarının izleneceğini kaydetti.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.