TEBA

TİKA ve Türkiye'nin Musul Başkonsolosluğundan ITC Telafer bürosuna ziyaret

Gündem

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı’ndan (TİKA) Ortadoğu ve Afrika Daire Başkanı Bülent Korkmaz başkanlığındaki heyet ve Türkiye’nin Musul Başkonsolosu Mehmet Küçüksakallı Irak Türkmen Cephesi (ITC) Telafer Bürosuna ziyaret düzenledi.     TİKA Ortadoğu ve Afrika Daire Başkanı Bülent Korkmaz, Türkiye’nin Musul Başkonsolosu Mehmet Küçüksakallı ve beraberindeki heyeti ITC Yürütme Kolu Üyesi Nureddin Kaplan, ITC Telafer Gençlik Kolları, Kadın Kolları üveleri ve çok sayıda yetkili karşıladı.

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı’ndan (TİKA) Ortadoğu ve Afrika Daire Başkanı Bülent Korkmaz başkanlığındaki heyet ve Türkiye’nin Musul Başkonsolosu Mehmet Küçüksakallı Irak Türkmen Cephesi (ITC) Telafer Bürosuna ziyaret düzenledi.





TİKA Ortadoğu ve Afrika Daire Başkanı Bülent Korkmaz, Türkiye’nin Musul Başkonsolosu Mehmet Küçüksakallı ve beraberindeki heyeti ITC Yürütme Kolu Üyesi Nureddin Kaplan, ITC Telafer Gençlik Kolları, Kadın Kolları üveleri ve çok sayıda yetkili karşıladı.







TİKA Ortadoğu ve Afrika Daire Başkanı Bülent Korkmaz başkanlığındaki heyet bugün Telafer’e çalışma ziyareti gerçekleştirdi. TİKA Ortadoğu ve Afrika Daire Başkanı Bülent Korkmaz ve beraberindeki heyete, Türkiye’nin Musul Başkonsolosu Mehmet Küçüksakallı da eşlik etti. Görüşmelerde ayrıca Türk Kızılayı, Maarif Vakfı yetkilileri de yer aldı.
Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.