TEBA

Kalın'dan Ermenistan'a tepki: Azerbaycan yalnız değildir

Gündem

Türkiye Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik saldırısını kınayarak, “Türkiye, bu saldırılar karşısında Azerbaycan'ın yanındadır. ” dedi.

Türkiye Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik saldırısını kınayarak, “Türkiye, bu saldırılar karşısında Azerbaycan'ın yanındadır.” dedi.


Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın sosyal medya hesabı twitter'dan paylaşımda bulundu. Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik saldırısı hakkında paylaşımda bulunan kalın şu açıklamalarda bulundu:



"Ermenistan’ın Azerbaycan’a yönelik saldırısını şiddetle kınıyoruz. Ermenistan sivil yerleşim birimlerine saldırarak ateşkesi ihlal etmiş ve barış ve istikrara karşı olduğunu bir kez daha göstermiştir. Uluslararası toplum bu tehlikeli provokasyona derhal dur demelidir. Türkiye bu saldırılar karşısında Azerbaycan’ın yanındadır. Saldırılarda hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Azerbaycan yalnız değildir. Türkiye’nin tam desteğine sahiptir."



https://twitter.com/ikalin1/status/1310100360518926336
Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.