TEBA

Azerbaycan Dışişleri Sözcüsü: Ermenistan sivillere ve hastanelere saldırıyor

Gündem

Ermenistan-Azerbaycan cephe hattında, Ermeni güçlerin Azerbaycan sivil yerleşim birimlerine ateş açması ile çatışmaların başladığı sınırda gerginlik devam ediyor.   Azerbaycan ordusunun bazı yerleşim birimlerini işgalden kurtardığı bölgede son gelişmeleri Azerbaycan Dışişleri Sözcüsü Leyla Abdullayeva 24 TV canlı yayınında aktardı.

Ermenistan-Azerbaycan cephe hattında, Ermeni güçlerin Azerbaycan sivil yerleşim birimlerine ateş açması ile çatışmaların başladığı sınırda gerginlik devam ediyor.

Azerbaycan ordusunun bazı yerleşim birimlerini işgalden kurtardığı bölgede son gelişmeleri Azerbaycan Dışişleri Sözcüsü Leyla Abdullayeva 24 TV canlı yayınında aktardı. Türkiye'den çok destek gördüklerini kaydeden Abdullayeva, "Başkan Erdoğan başta olmak üzere herkese çok teşekkür ederiz."
ifadelerini kullandı.



Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Leyla Abdullayeva 24 TV canlı yayınında Azerbaycan ve Ermanistan hattındaki son gelişmeleri aktardı.



Abdullayeva, "Tansiyon hala çok yüksek, şu ana kadar 7 şehidimiz ve yaralılarımız var. Ermenistan sivillere ve hastanelere saldırıyor." dedi.



"Köylerin geri alınması çok yüksek bir coşku ile karşılandı." diyen Abdullayeva, "Dünden itibaren savaş ilanı yapıldı. Bir süre hava sahamız Türkiye hariç yurt dışı uçuşları durduruldu. Biz Türkiye'nin tüm kademesinden destek gördük. Başkan Erdoğan başta olmak üzere herkese çok teşekkür ederiz. Ermenistan'a tepki gelmez ise geri adım atmayacaktır." ifadelerini kullandı.
Akşam
Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.