TEBA

Müslüman genci direğe bağlayıp döve döve öldürdüler

Dünya

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de "tapınaktan yemek çaldığı" iddiasıyla dövülen 26 yaşındaki zihinsel engelli Müslüman Isar Muhammed, hayatını kaybetti.

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de "tapınaktan yemek çaldığı" iddiasıyla dövülen 26 yaşındaki zihinsel engelli Müslüman Isar Muhammed, hayatını kaybetti.


Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de korkunç bir olay yaşandı. Bir tapınaktan yemek çaldığı iddiası ile direğe bağlanıp dövülen 26 yaşındaki zihinsel engelli Müslüman Isar Muhammed hayatını kaybetti. Olayla ilgili 7 kişi gözaltına alındı.


Tapınağa giren Muhammed'in, Hinduların tanrılarına adadığı "prasad" isimli yiyeceği çaldığı iddia edildi. İddia üzerine bir grup erkek tarafından direğe bağlayarak öldüresiye dövüldüğünü aktaran polis yetkilileri, Muhammed'in zihinsel engelli olmasından dolayı tapınak yetkililerine kendini açıkça ifade edemediğini belirtti.

Muhammed'in ailesi ise saatlerce işkence gördüğünü ve sokakta ölüme terk edildiğini, bulunduğunda her yerinde yaralar olduğunu, bir komşularının fark etmesi üzerine eve getirildikten kısa süre sonra hayatını kaybettiğini söyledi.


5 erkek tarafından dövülen Muhammed'in durmaları için yalvardığı görüntüler sosyal medyada yayıldı. Olayla ilgili 7 kişi cinayet suçlamasıyla gözaltına alındı. Yerel kaynaklar ise gencin, tapınakta yemek yediğinden dolayı dayak yediğini belirtti.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.