TEBA

Messi'nin babası Barcelona ile görüştü

Dünya

Lionel Messi'nin babası Jorge Messi ve Barcelona Başkanı Joan Laporta gizli bir görüşme gerçekleştirdi.

Lionel Messi'nin babası Jorge Messi ve Barcelona Başkanı Joan Laporta gizli bir görüşme gerçekleştirdi. Gazeteci Damian Avillagra, Twitter hesabından "Messi'nin Barça'ya geri dönüşü bir adım uzaklıkta." mesajını paylaştı.


Lionel Messi'nin babası Jorge Messi konuyla ilgili son röportajında, "Messi, Barcelona'ya dönmek istiyor. Ben de dönsün isterim." ifadelerini kullandı.

Paris Saint-Germain, sosyal medya hesabından sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan yıldız futbolcu Lionel Messi ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Messi, ayrılığı ile ilgili "Kulübe, Paris şehrine ve insanlara bu iki yıl için teşekkür ederim. Onlara gelecekte en iyisini diliyorum." dedi.


Kulübün sahibi Nasser Al-Khelaifi ise "Lionel Messi'ye Paris'te geçirdiği 2 sezon için teşekkür etmek istiyorum. PSG ve Ligue 1'e yaptığı katkı küçümsenemez. Messi ve ailesine gelecek için en iyi dileklerimizi sunuyoruz." sözlerini sarf etti.


Fransa Ligi'nde mutlu sona ulaşan PSG'nin teknik direktörü Christophe Galtier, Arjantinli yıldızın takımdan ayrılacağını geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. Deneyimli teknik adam, "Dünyanın en iyi oyuncusuyla çalışma ayrıcalığına sahip oldum. Clermont karşılaşması, Messi'nin Parc des Princes Stadı'ndaki son maçı olacak." şeklinde konuşmuştu.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.