TEBA

İsveç'te restorana silahlı saldır

Dünya

İsveç'in Sandviken kentindeki bir restorana silahlı saldırı düzenlendi. 2 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı saldırıda polis ekipleri olayın çetelerle bağlantılı olabileceğini belirtti.

İskandinav ülkelerinden İsveç yeni bir saldırıyla sarsıldı. Ülkenin Sadviken kentindeki bir kasabada düzenlenen silahlı saldırıda ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre; Sandviken kentinin doğusundaki küçük bir kasabada bulunan restorana dün silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırganın tek başına hareket ettiği olayda 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

Stockholm'ün 190 kilometre kuzeyindeki Sandviken kentine bağlı kasabada yaşanan saldırıda ölenlerden birinin 70 yaşlarında, yaralıların ise restoranda bulunan müşteri olduğu aktarıldı.

Polis sözcüsü yaptığı açıklamada, "Ölenlerden 20'li yaşlardaki kişinin asıl hedef olduğuna inanıyoruz. Diğer 3 kişinin de orada tesadüfen olduğunu düşünüyoruz" dedi. Sözcü, saldırganın suç çetesiyle bağlantıları olabileceğini bildirirken, konuya ilişkin detaylı açıklama yapmadı.

Saldırgan ise henüz yakalanmadı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.