TEBA

Erdoğan: Tek başıma kalsam dahi Filistin mücadelesini savunmaya devam edeceğim

Dünya

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde gerçekleştirilen grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde gerçekleştirilen grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

Erdoğan konuşmasında Filistin konusunda da net mesajlara yer verdi. 'Hassasiyetimiz sorgulanamaz' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Hayatımız Filistin davasıyla anlam bulmuştur, biz birileri gibi Filistin'in yerini 7 Ekim'de öğrenmedik.” açıklamasında bulundu.

Erdoğan’ın Filistin meselesi hakkındaki açıklaması

“Terör devleti İsrail 7 Ekim'denbu yana soykırım yapıyor. İsrail batıdan aldığı destek ile büyük şımarıkla insanlık tarihine utançla yazılmış bir katliam yürütüyor.

Birtakım merkezlerden şahsıma ve partimize bazı insafsız ithamlarda bulunuluyor. Bu ithamlar üzülerek söylüyorum bazı çevrelerde karşılık buldu, birileri bal gibi yalan olduğunu bilerek bizi ve ülkemizi töhmet altında bıraktı. Bazı partiler bizim bu konuda nasıl tavır takındığımızı bilmelerine rağmen bizi eleştiri yağmuruna tutuyor.

Hiç kimse ne şahsımın ne bu kadronun Filistin hassasiyetini sorgulayacak kalibrede, kapasitede değildir. Bizim hayatımız Filistin davasıyla anlam bulmuştur. Milli Mücadele sırasında Türkiye’deki Kuvayı millîye ne ise Hamas da işte aynen odur. Bunu söylemenin de bir bedeli olduğunun elbette farkındayız.

Tayyip Erdoğan olarak tek başıma kalsam dahi Allah ömür verdikçe Filistin mücadelesini savunmaya, mazlum Filistin halkının sesi olmaya devam edeceğim. Bazı yaptıklarımızı anlatamıyor olabiliriz ama Filistin hassasiyetimizi sorgulayanlar er ya da geç rezil olacak, nasıl bir haksızlık yaptıklarını görecekler

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.