TEBA

Erdoğan, Nurdağı ve İslahiye'deki konteyner kentte incelemelerde bulundu

Dünya

 Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde depremzedeler için oluşturulan konteyner kentte incelemelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından incelemelerde bulunmak ve çalışmaları yerinde görmek üzere MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Nurdağı'na gitti.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'dan çalışmalar hakkında bilgi alan Erdoğan, depremde üzerine kolon düşen bir kızla sohbet etti.

Vatandaşların sıkıntılarını da dinleyen Erdoğan, yakınlarını kaybeden bir aileyi konteynerde ziyaret ederek, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diledi.

Aileleri ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, engelli bir vatandaş ve çocuklarla fotoğraf çektirdi.

AFAD'ın oluşturduğu konteyner kentte kreş ve yetişkin kurslarını da ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çocuklarla sohbet eden Erdoğan'a bir çocuk yaptığı resmi anlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından çalışmaları yerinde görmek üzere MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Gaziantep'in Nurdağı ilçesinden İslahiye'ye geçti.

Burada konteyner kentteki aileleri ziyaret eden Erdoğan ve Bahçeli, bugün doğum günü olan İpek isimli kız çocuğunu kutladı, hediyeler verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Bahçeli, engelli çocukları olan aileleri de ziyaret etti.

Çocukların sağlık durumları hakkında ailelerden bilgi alan Erdoğan, tedavileri için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ile Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Başkanvekili Serkan Topaloğlu'na talimat verdi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.