TEBA

Donald Trump, Joe Biden'la dalga geçti

Dünya

Eski ABD Başkanı Donald Trump, kendi sosyal medya uygulaması Truth Social'dan Biden ile dalga geçti. Trump'ın paylaşımı, kısa sürede viral oldu.

Eski ABD Başkanı Donald Trump, kendi sosyal medya uygulaması Truth Social'dan Biden ile dalga geçti. Trump'ın paylaşımı, kısa sürede viral oldu.

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın sahibi olduğu Hakikat Sosyal'in Joe Biden'ın videolarını paylaştı. Biden'ın bisikletten görünümünden küçük bir manzaradan, Trump'ta bu fırsat fırsata benziyor. Eski ABD Başkanı, Biden'ın başlığına topla vurduğu montaj bir video paylaştı.

Orijinali değiştirip montajlanan videoda Trump, golf topuna vuruyor. Daha fazla top, bisiklet üzerinde duran Biden'a çarpıyor ve yerene sonra sebep oluyor. Trump, cumartesi akşamı yaptı ve video kısa süre içinde viral oldu. 

Trump, Biden'la dalga geçti

Birkaç ay önce hayata uygulanmak Sosyal uygulama, Trump destekçileri tarafından oldukça ilgi görüyor. Uygulama, okuyucuya ulaştıranlara ulaştırılan ve ABD'lice okuyanlara. Trump'ın özgürce paylaşım yapabilebildiği platformda, Biden'ı golf topuyla vurduğu video da viral oldu. Peki Biden'ın ayrılmaları mı?


ABD Başkanı Biden, çoğu hareketleriyle ve yaşam tuhaf anlarla geliyor. Yakın zamanda buna bisiklet turu da dahil oldu. Joe Biden, cumartesi sabahı evinin yanındaki bisiklet gibi sürerken bir ve tepetaklak oldu. Görüntüler dalga dünyasında viral, Trump ise Biden ile dünyayı çevirerek bir fırsata çevirerek. Yaşanan olayda Biden, ayağının takıldığı için kullanımnü kaydetmişti. 

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.