TEBA

Biden’dan bir gaf daha: Mikrofonun azizliğine uğradı

Dünya

ABD'nin gafları ile meşhur başkanı Joe Biden bu sefer açık mikrofonun azizliğine uğradı. Biden'ın ettiği küfür net bir şekilde duyuldu.

ABD'nin gafları ile meşhur başkanı Joe Biden bu sefer açık mikrofonun azizliğine uğradı. Biden'ın ettiği küfür net bir şekilde duyuldu.

Dünya, ABD Başkanı Biden'ı konuşuyor. Kırdığı potlar ile gündemden düşmeyen Biden bu sefer açık mikrofonun azizliğine uğradı.

İngiliz Guardian gazetesinde yer alan habere göre, Biden'ın ettiği küfür net bir şekilde duyuldu.

Ian Kasırgası'ndan ağır hasar gören Florida'ya giden Biden Belediye Başkanı Murphy ile sohbet etti. Biden'ın Murphy'ye argo bir ifade ile 'kimse Biden'lar ile uğraşamaz' dediği anlar net bir şekilde duyuldu.

Boşlukla tokalaşmıştı

Daha önce de benzer görüntülerin ortaya çıkmasına neden olan Biden, bir konuşmasının ardından boşlukla tokalaşmıştı.

Biden'ın ABD Başkanı olmasından sonra Başkan Yardımcısı Kamala Harris'ten defalarca 'Başkan Harris' olarak söz etmesi günlerce konuşulmuştu.

Daha önce içinde bulunduğumuz yılı karıştıran Biden geçtiğimiz dönemde katıldığı bir törende eşi Jill Biden'ın, eski ABD Başkanı Barack Obama döneminde başkan yardımcısı olduğunu belirtmiş daha sonra Beyaz Saray bu açıklamayı düzeltmek zorunda kalmıştı.

Trump 'bunak' demişti

Dünyanın en yaşlı başkanlarından biri olan 79 yaşındaki Biden'ın akıl sağlığı daha önce ABD gündeminde defalarca kez tartışma konusu oldu.

Eski Başkan Donald Trump Biden'a seçim kampanyasında 'bunak' demiş ve bilişsel teste girmesi haline sınıfta kalacağını öne sürmüştü.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.